Ik hou van koken maar ook weer niet.
Ik vind het leuk om gezond te koken en eet liever thuis dan een maaltijd in een restaurant, omdat je thuis altijd weet wat er allemaal in zit en wat er met het eten gedaan is.
Het is veel gezonder om thuis te eten dan op restaurant te gaan.
Het aller leukste is als je heerlijke gerechten op tafel kan zetten die niet eens zo ingewikkeld lijken als ze zijn.
In dit geval heb ik het over de gerechten (overheerlijk!) van Marley Spoon.
Ik had een maaltijd box ontvangen met 3 gerechten. Elke week staan er weer verschillende gerechten op het menu en elke week kan je uit meerdere gerechten  3 kiezen die dan in jou maaltijd box naar jou opgestuurd worden.
Toen ik hem ontving ben ik meteen aan de slag gegaan. Je kunt aan de foto's hieronder zien dat de gerechten allemaal vers is en alles heel makkelijk is om te bereiden omdat alles perfect is ingepakt en alles stap voor stap eenvoudig wordt uitgelegd in de bijkomende instructies.

Ik zou deze gerechten denk ik (zeker voor de eerste keer) niet zo lekker op tafel hebben kunnen zetten als ik gewoon het recept op internet had opgezocht.Maar bij deze maatlijd box was alles overheerlijk en dat voor mijn aller eerste keer.
We vonden het zo lekker en ik wou graag foto's nemen van alle gerechten tegelijk dat we ze allemaal gelijk hebben gemaakt.
Je kan je maaltijd box van Marley Spoon hier bestellen

Het resultaat mag er wezen of niet? Ik krijg alweer honger als ik naar deze foto's kijk :)