So today I'm sharing something totally different!
But ofcourse it is someting I have been obsessing about for the past 4 months.

It is my to go to item and I use it for so many things. It is so lightweight and fits everywhere. The sound is amazing and very loud. You can turn your own bedroom into a nightclub haha.

I take it with me in my bag and listen to it in my car, I plug my earplugs in and listen to it when I'm alone, I take it with me to the kitchen and dance while I prepare something, I use it while I'm working out and I even take it with me in the shower.
I've been using it non stop and you can just charge it like a regular iphone and it charges in no time!


Dus vandaag ga ik iets helemaal anders delen.
Het is natuurlijk iets waar ik helemaal geobsedeerd ben door geraakt voor de laatste 4 maanden.

Het is mijn to go to item en ik gebruik het voor zovéél verschillende dingen. Het is heel licht en past overal in omdat het zo compact is. Het geluid is prachtig en heel luid. Je kan je eigen slaapkamer omtoveren in een heuse discotheek haha.

Ik neem het soms mee in mijn handtas en luister ernaar in mijn auto, soms steek ik mijn hoofdtelefoons erin en luister ernaar als ik alleen ben, ik neem het mee in de keuken en dans op de beat terwijl ik iets klaarmaak, ik luister ernaar tijdens het sporten en neem het zelfs met me mee in de douche.
Ik gebruik het non stop en je kan het gewoon opladen zoals een gewone iphone en het laadt in een mum van tijd op!You can purchase this amazing item on the website of GSMpunt.
They have amazing things so check it out!
Also a must watch item is the Huawei Y5 cover

Je kan dit prachtige item kopen op de website van GSMpunt.
Ze hebben superleuke dingen dus zeker eens een kijkje nemen.
Ook een must watch item is de Huawei Y5 hoesje

I like the color's and even though it is white, it doesn't get dirty and easy to clean.

Ik vind de kleuren superleuk en ook al is hij wit, wordt hij niet vies en is hij makkelijk om schoon te maken.
The buttons are easy to manage and you can connect any bluetooth device with it.
I've connected my macbook Air and my iphone (all you have to do is turn your bluetooth on and connect to the speaker) and you can listen to any music in no time. Nicely loud and of superquality so no noise whatsoever!

De knoppen zijn makkelijk om te gebruiken en je kan hier ieder bluetooth apparaat aan koppelen. 
Ik heb mijn Macbook Air en mijn Iphone gekoppeld (al dat je moet is enkel je bluetooth aanzetten en met je speaker koppelen) en je kan naar jou favoriete muziek luisteren. Lekker luid en van super kwaliteit dus geen ruis!