I went to the Antwerp pressdays on the 18th and 19th of November.
Also calles Persdagen Antwerpen in Dutch.
It was my first time, so I didn't get invited to a lot of events as I just lauched my blog and have been active on Instagram for only 9 months now! I have been able to take some pictures and I also made a vlog!
It was so much fun and this is my first time vlogging, so please bear with me :) 
---
Op 18 en 19 november ben ik naar de persdagen van Antwerpen gegaan! Het was mijn allereerste keer, dus ik ben niet voor alle evenementen uitgenodigd geweest, aangezien mijn blog pas gelanceerd is en ik pas 9 maanden actief ben op instagram. Ik heb enkele leuke foto's kunnen maken en heb ook een vlog gemaakt!
Het was een heel leuke ervaring :D Het is de allereerste keer dat ik vlog :)

Love,

Leyal